Hyvät, pahat ja rumat (Good, the Bad and the Ugly, The (1966) - Special Edition) (2 DVD) Maximize

Hyvät, pahat ja rumat (Good, the Bad and the Ugly, The (1966) - Special Edition) (2 DVD)

New DVD.

Kaikkien aikojen kunnianhimoisin, graafisin ja tyylillisesti vaikuttavin western Hyvät, pahat ja rumat on vangitseva toimintaklassikko ja tulenarka sekoitus myyttiä ja realismia. Nyt ohjaaja Sergio Leonen eeppinen mestariteos on ensi...

More details

P62831U

Availability: On Stock

19,95 €

By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 €.


New DVD. Running time: 2 h 51 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish

Kaikkien aikojen kunnianhimoisin, graafisin ja tyylillisesti vaikuttavin western Hyvät, pahat ja rumat on vangitseva toimintaklassikko ja tulenarka sekoitus myyttiä ja realismia. Nyt ohjaaja Sergio Leonen eeppinen mestariteos on ensi kertaa restauroitu sen ansaitsemaan loistoon. Clint Eastwood on voittamaton mies vailla nimeä, joka lyöttäytyy yhteen kahden revolverisankarin (Lee Van Cleef ja Eli Wallach) kanssa jäljittäen varastettua kulta-aarretta. Yhteistyö ei ota luonnistuakseen kovapäisten lainsuojattomien kesken, ja kolmikon on myönnettävä hengissä ja järjissä pysymisen tarjoavan kovimman haasteen sodan repimässä maassa. Elokuvan voimaa pursuva, ennakkoluuloton tyyli oli sen valmistuttua ennen näkemätöntä, eikä vastaavaa olla nähty tänäkään päivänä. Hyvät, pahat ja rumat on lajityyppinsä ehdoton merkkiteos - aitoon Clint Eastwood-tyyliin!

Director: Sergio Leone

Actors: Eli Wallach,Clint Eastwood,Lee Van Cleef,Aldo Guiffre,Mario Brega