Dunkirk (2017) (2 Blu-ray)
search
  • Dunkirk (2017) (2 Blu-ray)
  • Dunkirk (2017) (2 Blu-ray)

Dunkirk (2017) (2 Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 46 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Christopher Nolanin (Interstellar, Inception, Yön ritari -trilogia) Dunkirk on eeppinen toimintatrilleri.

Elokuvan tapahtumat alkavat tilanteesta, jossa vihollisjoukot ovat saartaneet sadoistatuhansista sotilaista koostuvat Britannian ja liittoutuneiden joukot, jotka ovat jääneet rannalle loukkuun vihollisen lähestyessä.

Tarinan kehittymistä seurataan maalla, merellä ja ilmassa. Britannian kuninkaallisten ilmavoimien Spitfire -hävittäjät taistelevat Englannin kanaalin yllä yrittäen suojella puolustuskyvyttömiä miehiä alapuolellaan. Samaan aikaan sadat armeijan ja siviilien miehittämät pienalukset aloittavat epätoivoisen pelastusoperaation riskeeraten henkensä kamppailussa aikaa vastaan pelastaakseen edes murto-osan joukoistaan.

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D?Arcy and Barry Keoghan, sekä Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylance ja Tom Hardy.

Dunkirk perustuu Christopher Nolanin omaan alkuperäiskäsikirjoitukseen ja hän on tuottanut sen yhdessä Emma Thomasin kanssa. Elokuvan vastaaja tuottaja on Jake Myers. Elokuva on kuvattu Ranskassa, Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Los Angelesissa.

Director: Christopher Nolan

Actors: Kenneth Branagh,Mark Rylance,Cillian Murphy,Tom Hardy,Bradley Hall,Bobby Lockwood,James D´Arcy,Aneurin Barnard,Harry Styles,Jack Lowden,Barry Keoghan,Miranda Nolan,Adam Long,Fionn Whitehead,Tom Glynn-Carney

P59100K
Used