The Magicians - Kausi 2 (The Magicians - Season 2) (3 Blu-ray) Maximize

The Magicians - Kausi 2 (The Magicians - Season 2) (3 Blu-ray)

Used Blu-ray.


Lev Grossmanin menestysromaaneihin perustuva The Magicians keskittyy Quentin Coldwateriin ja hänen parikymppisiin ystäviinsä heidän opiskellessaan taikamaailman kykyjä salaisessa taikuuteen...

More details

P75171K

Availability: On Stock

14,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


Used Blu-ray. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Lev Grossmanin menestysromaaneihin perustuva The Magicians keskittyy Quentin Coldwateriin ja hänen parikymppisiin ystäviinsä heidän opiskellessaan taikamaailman kykyjä salaisessa taikuuteen keskittyvässä oppilaitoksessa Brakebills Universityssä. He huomaavat, että heidän lapsena lukemiensa kirjojen taianomainen maailma on liiankin todellinen ja he kutsuvat tahottomasti ilkeän olion toiselta puolelta elämäänsä. Toisella kaudella joukko epätodennäköisiä sankareita joutuu entistä vaarallisemmalle ja tuntemattomammalle alueelle ja heidän on turvauduttava uusiin kykyihinsä tuhotakseen uhan, joka saattaa tuhota koko taikuuden maailman. He kamppailevat voiman, koston ja henkiinjäämisen kannustamina ja oppivat, että Filloryn koskettavan kauniiseen maailmaan joutunut ei koskaan palaa entiselleen.

Directors: John McNamara,Sera Gamble

Actors: Hale Appleman,Summer Bishil,Stella Maeve,Arjun Gupta,Olivia Taylor Dudley,Jason Ralph,Jade Tailor