Simpsoneiden Joulu (DVD) Maximize

Simpsoneiden Joulu (DVD)

New DVD.


JOULURAUHA
Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa...

More details

P69662U

Availability: On Stock

7,95 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


New DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish


JOULURAUHA
Bartin tatuoinnin poiston jälkeen Homer epäonnistuu sekä tavaratalon joulupukkina että koirakilpailuissa, joten joulunäkymät eivät vaikuta kovin lupaavilta. Mutta Homer pelastaa päivän Pukin pikku apulaisen avulla, antaen lahjoista parhaan ? koko perheen kesken jaetun rakkauden. Loma-ajan klassikko!!

JOULUVARAS
Bart polttaa tahattomasti perheen joulukuusen, ja väittää murtovarkaita syyllisiksi. Kaupunki tuntee sympatiaa Simpsoneiden perhettä kohtaan, vain kääntääkseen heille selkänsä kun totuus selviää.

PIKKU BUDDHA
Homer ja Bart rakentavat pienoisraketin, joka tuhoaa kirkon. Kerätäkseen rahaa korjaustöihin, kirkko kaupallistaa itsensä, saaden Lisan raivon partaalle - ja buddhalaiseksi - Richard Geren avustuksella.

LELUSENSAATIO
Bart joutuu pyörätuoliin ja koulun täytyy rakentaa ramppeja, että hän pääsee liikkumaan vaivattomasti. Rakennuskulut kattaakseen yritys ottaa koulun hallintaansa ja alkaa käyttää lapsia uuden joululahjan suunnittelussa.

YSTAVÄ HÄDÄSSÄ
Homer aloittaa lumiaurabisneksen ja saa kilpailijakseen parhaan ystävänsä Barneyn, joka mainostaa toimintaansa Linda Ronstadtin avustuksella. Homer lähettää Barneyn lumivyöryyn, mutta omantunnon alkaessa kolkuttaa hän palaa pelastamaan ystävänsä.Actors: Hank Azaria,Harry Shearer,Julie Kavner,Yeardley Smith,Dan Castellaneta,Nancy Cartwright