Last Godfather (Lultimo padrino (2006)) (DVD) Maximize

Last Godfather (Lultimo padrino (2006)) (DVD)

Used DVD.


Salvatore Riinan pidätyksen jälkeen cosa nostran johto on langennut Bernardo Provenzanolle. Provenzano on mies joka aloitti Riinan kanssa Corleonen kaupungista ja yhdessä he nousivat Sisilian mafian korkeimmille...

More details

P68498K

Availability: On Stock

8,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used DVD. Running time: 3 h 4 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Salvatore Riinan pidätyksen jälkeen cosa nostran johto on langennut Bernardo Provenzanolle. Provenzano on mies joka aloitti Riinan kanssa Corleonen kaupungista ja yhdessä he nousivat Sisilian mafian korkeimmille paikoille tarkoituksenaan vahvistaa Corleonen diktatuuria cosa nostran sisällä. He ottivat osaa kaikkiin dramaattisiin vaiheisiin haastavassa sodassa valtiota vastaan: poliittisista rikoksista verilöylyihin, jotka johtivat tuomarien Falcone ja Borsellino sekä heidän hengenvartijoidensa kuolemiin.

Bernando Provenzano on haamu. Saadakseen hänet kiinni poliisit yhdessä oikeusviranomaisten kanssa päättävät perustaa etsivien erikoisyksikön joka koostuu heidän parhaista ammattilaisistaan. 25 ihmistä joilla on vain yksi päämäärä: saada päätös rikoshistorian pisimmälle pakomatkalle.

The Last Godfather ? viimeinen kummisetä, kertoo tämän ryhmän, lempinimeltään ?Duomo Team? tarinan. Tarina on erittäin uskollinen todellisille tapahtumille ja se on kuvaus pitkästä, viiltävästä, kärsivällisestä ja ajoittain turhauttavasta ajojahdista, joka vaati pitkälle kehittynyttä tutkimusteknologiaa mutta myös uhrautumista, intohimoa ja intuitiota.

Director: Marco Risi

Actors: Marco Leonardi,Giacinto Ferro,Antonino Bruschetta,Carmelo Galati,Gaetano Amato,Francesco Benigno,Guido Caprino,Nino Frassica,Marco Guadagno,Alfredo Li Bassi