Deadwood Safebox (Seasons 1-3) (12 DVD) Maximize

Deadwood Safebox (Seasons 1-3) (12 DVD)

Used DVD.

Sisältää pelikortit ja -merkit.

Deadwood ensimmäinen tuotantokausi:
1876. Black Hills Indian Cession, kaksi viikkoa Custerin viimeisen tappion jälkeen. Seuraa amerikkalaisen rajakaupungin syntyä ja sen oikeudenmukaisten...

More details

P68429K

Availability: On Stock

49,90 €

By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 €.


Used DVD. Running time: 30 h 17 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Sisältää pelikortit ja -merkit.

Deadwood ensimmäinen tuotantokausi:
1876. Black Hills Indian Cession, kaksi viikkoa Custerin viimeisen tappion jälkeen. Seuraa amerikkalaisen rajakaupungin syntyä ja sen oikeudenmukaisten ja epäoikeudenmukaisten asukkaiden välistä valtataistelua. Rikollisuuden ja ahneuden aikakaudella Amerikan historian kiihkein kultakuume vetää yhteiskuntaan sopeutumattomia yksilöitä paikkaan, jossa kaikella – ja jokaisella – on hintansa. Uudisasukkaiden joukkoon mahtuu niin entinen lakimies ja saluunanomistaja kuin legendaariset Wild Bill Hickok ja Calamity Jane. Heille kaikille on yhteistä levoton mieli ja pyrkimys pysyä hengissä hinnalla millä hyvänsä. Tervetuloa Deadwoodiin, paikkaan, josta voit löytää omaisuuden.

Deadwood toinen tuotantokausi:
1877. Uusi aika koittaa Deadwoodin Black Hillsin lainsuojattomien leirissä. Ajat muuttuvat, ja leiristä on muodostumassa kaupunki. Vastenmieliset tulokkaat, jotka tahtovat hyötyä tuottoisasta sekasorrosta, sekä joukko sivullisia tuovat mukanaan aikakauden, jolle ovat ominaisia vaikeat päätökset sekä säälimättömät valtataistelut leirin perustajien kesken. Seth Bullock on uusi seriffi, joka joutuu pitämään puolensa kahta juonittelevaa ilotalon omistajaa, murhamies Al Swearingenia ja tämän kilpailijaa Cy Tolliveria, vastaan. Deadwoodin naiset näyttävät kyntensä, kun Calamity Jane, Alma Garret ja ilotytöt Trixie ja Joanie vaativat paikkaansa tässä vaarallisessa vehkeilijöiden ja sopeutumattomien kaupungissa.

Deadwood kolmas tuotantokausi:
1877. Deadwoodin aikakausi vailla lakia on lähestymässä loppuaan. Kun kaupungin ensimmäiset vaalit lähestyvät, kaikille käy selväksi, että sivistys on tulossa kaupunkiin – piditpä siitä tai et. Sivistynyt kaupunki ei kuitenkaan välttämättä ole rauhallinen kaupunki. Deadwoodin kohtalon määräävät valtataistelut eivät koskaan ole olleet brutaalimpeja. Häikäilemätön tulokas, eli liikemies George Hearst uhkaa muokata koko kaupungista oman kuvansa. Tämä pakottaa Deadwoodin alkuperäiset asukkaat, kuten lain nimeen vannovan Seth Bullockin ja julman kapakoitsija Al Swearengenin, muodostamaan strategisia liittoja, jos he aikovat menestyä ja selviytyä. Kun veriset konfliktit muuttavat kaupungin kohtaloa ja kasvoja, Deadwoodin asukkaat ymmärtävät kovan totuuden... on omaisuutta, jota ei kannata lähteä vaatimaan.Actors: Ian McShane,Brad Dourif,Jeffrey Jones,Kim Dickens,Timothy Olyphant,John Hawkes,Leon Rippy,William Sanderson,Robin Weigert,Dayton Callie,Paula Malcomson,W. Earl Brown,Jim Beaver,Molly Parker,Anna Gunn