Burn Notice - Season 1 (4 DVD) Maximize

Burn Notice - Season 1 (4 DVD)

Used DVD.


Salaista tiedusteluagentti Michael Westeniä on lyöty, potkittu, kuristettu ja ammuttu. Nyt hänet pyyhkäistään maton alle - ja siitä hyvästä joku saa maksaa! Michael vastaanottaa...

More details

P3996K

Availability: On stock

11,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


Used DVD. Running time: 9 h Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish


Salaista tiedusteluagentti Michael Westeniä on lyöty, potkittu, kuristettu ja ammuttu. Nyt hänet pyyhkäistään maton alle - ja siitä hyvästä joku saa maksaa! Michael vastaanottaa ilmoitukset (”burn notice”), joka sulkee hänet tiedusteluyhteisön ulkopuolelle ja asettaa hänen identiteettinsä vaakalaudalle. Hänen täytyy jäljittää kasvoton vihollinen menettämättä henkeään samalla. Selviytyäkseen Michaelin täytyy toimia samanaikaisesti yksityisetsivänä Miamin vaarallisilla kaduilla.

Viekasta huumoria täyteen ahdettu Burn Notice on tuore tuulahdus vakoilija genressä. Sarjan 1. tuotantokausi on täynnä sattumanvaraisia käänteitä jotka pitävät sinut varpaillasi ja tarpeeksi räjähtävää toimintaa liimatakseen kenet tahansa ruudun ääreen!

Director: Matt Nix

Actors: Bruce Campbell,Jeffrey Donovan,Sharon Gless,Gabrielle Anwar