Contaminated Man - Näkymätön tappaja (Contaminated Man, The) (DVD)
search
  • Contaminated Man - Näkymätön tappaja (Contaminated Man, The) (DVD)

Contaminated Man - Näkymätön tappaja (Contaminated Man, The) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 33 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Lähtölaskenta on alkanut… Vartija Joseph Mueller on epätoivoinen mies. Hän vastasi vaarallisia kokeita tekevän laboratorion turvallisuudesta, mutta saneeraukset vievät mieheltä työn. Hän marssii raivoissaan entiselle työpaikalleen, jossa hirveä onnettomuus tartuttaa hänet kuolettavan vaarallisella aineella. Mueller on eristettävä, sillä aine on äärimmäisen tarttuvaa. Tautiasiantuntija David Whitman hälytetään apuun ottamaan selvää eri vaihtoehdoista. Ainoa ongelma: Mueller ei aio alistua passiivisen koe-eläimen rooliin. Whitmanin on nyt pysäytettävä mies, ennen kuin hän aiheuttaa tuhoisan epidemian. Apunaan Whitmanilla on kaunis ja kovapintainen agentti Holly Anderson.

Panokset ovat kovat tässä kansainvälisessä trillerissä, jossa yhden miehen tahto ja tappava kemiallinen aine uhkaavat kokonaista kansakuntaa. Asiantuntija David Whitmanin roolissa nähdään Oscar-voittaja William Hurt, vartija Muelleria esittää kivikasvoinen Peter Weller (”Robocop”) ja Natascha McElhone (”Ronin”, ”Pahan oma”) esittää agentti Holly Andersonia. Äärimäisen jännityksen ystäville!

Director: Anthony Hickox

Actors: Natascha McElhone,William Hurt,Peter Weller,Michael Brandon,Hardy Krüger Jr.,Christopher Cazenove,Katja Woywood,Nikolett Barabas,Hendrick Haese,Désirée Nosbusch,Arthur Brauss,Geraldine McEwan,Thomas Fritsch,Mari Nagy,Aron Soos

P70692K

Specific References

ean13
5708758655811
Used