Tappajan varjossa (Guilty, The) (DVD) Maximize

Tappajan varjossa (Guilty, The) (DVD)

Used DVD.

Tunnettu asianajaja Callum Crane palaa työpäivän jälkeen toimistoonsa. Paikalla on vain työpäiväänsä lopetteleva Sophie jolle Callum tarjoaa muutaman lasillisen ja lupaa saattaa hänet kotiin. Kun Sophie torjuu miehen lähentelyt, Callum...

More details

P69850K

Availability: On Stock

6,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used DVD. Running time: 1 h 48 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish

Tunnettu asianajaja Callum Crane palaa työpäivän jälkeen toimistoonsa. Paikalla on vain työpäiväänsä lopetteleva Sophie jolle Callum tarjoaa muutaman lasillisen ja lupaa saattaa hänet kotiin. Kun Sophie torjuu miehen lähentelyt, Callum raivostuu ja raiskaa hänet. Seuraavana päivänä hän antaa Sophielle potkut ja kuvittelee että asia on pois päiväjärjestyksestä.

Samanaikaisesti nuori Nathan vapautuu vankilasta. Uutta elämäänsä varten hän tarvitsee syntymätodistuksen josta selviää, että hänen oikea isänsä onkin tuomari Callum Crane. Nathan hakeutuu isänsä luo ja pelastaa tämän sattumalta varkaiden kynsistä. Tietämättä nuoren kovanaaman henkilöllisyyttä, Callum tarjoaa Nathanille rahaa jos tämä on valmis hoitelemaan pois päiviltä hänen elämäänsä uhkaavan vaaratekijän – Sophien.

Director: Anthony Waller

Actors: Bill Pullman,Joanne Whalley,Devon Sawa,Angela Featherstone,Gabrielle Anwar,Dewon Sawa,Darcy Belsher,Jaimz Woolvett,Ken Tremblett,Gillian Barber,Duncan Fraser,Bruce Harwood,Hiro Kanagawa,Gary Chalk,Peter Kent,Kurt Evans