Oldboy (2013) (Blu-ray) Maximize

Oldboy (2013) (Blu-ray)

New Blu-ray.


Joe Doucett on viettänyt viimeiset 20 vuotta vangittuna hänelle räätälöityyn, pikkuruiseen eristysselliin. Rikoksestaan, tuomiostaan tai vangitsijoistaan miehellä ei ole aavistustakaan...

More details

P63801U

Availability: On Stock

9,95 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


New Blu-ray. Running time: 1 h 43 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish


Joe Doucett on viettänyt viimeiset 20 vuotta vangittuna hänelle räätälöityyn, pikkuruiseen eristysselliin. Rikoksestaan, tuomiostaan tai vangitsijoistaan miehellä ei ole aavistustakaan. Minkä rikoksen hän on tehnyt? Kenen kunniaa hän on loukannut? Kuka häntä pitää vankinaan ? ja miksi?

Kun Doucett yllättäen vapautetaan, miehellä on vain yksi päämäärä: hankkia vastaukset kysymyksiinsä ? hinnalla millä hyvänsä. Vastassa on kuitenkin yhä kiristyvä valheiden ja juonittelujen verkko.

Spike Leen uusi ohjaustyö on uudelleenfilmatisointi eteläkorealaisen Chan-wook Parkin palkitusta toimintamysteeristä, Old Boy (2003).

Director: Spike Lee

Actors: Josh Brolin,Michael Imperioli,James Ransone,Lance Reddick,Max Casella,Rami Malek,Samuel L Jackson,Sharlto Copley,Grey Damon,Hannah Ware,Elizabeth Olsen,Hannah Simone,Steffie Grote,Ilfenesh Hadera,Taryn Terrell