Crawl (2011) (DVD) Maximize

Crawl (2011) (DVD)

New DVD.


Australialaisohjaaja Paul Chinan esikoiselokuva Crawl on kunnianhimoinen film noir -hatunnosto niin Coenin veljeksille kuin Alfred Hitchcockille. Palkintoja kahmineen trillerin kohtalokkaana vaaleaverikkönä hurmaa ...

More details

P47220U

Availability: On stock

9,95 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


New DVD. Running time: 1 h 20 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Australialaisohjaaja Paul Chinan esikoiselokuva Crawl on kunnianhimoinen film noir -hatunnosto niin Coenin veljeksille kuin Alfred Hitchcockille. Palkintoja kahmineen trillerin kohtalokkaana vaaleaverikkönä hurmaa Georgina Haig (Fringe - rajamailla).

Australian öisellä erämaalla etenee cowboy-hattuinen palkkatappaja, jonka keikka on mennyt pieleen. Mies pakenee syrjäiseen omakotitaloon ja ottaa talossa asuvan nuoren naistarjoilijattaren panttivangikseen. Alkaa kahden sinnikkään selviytyjän arvaamaton, hiipivä ja synkän kylmäverinen taistelu, jolla voi olla vain yksi voittaja.

Director: Paul China

Actors: George Shevtsov,Lynda Stoner,Georgina Haig,Andy Barclay,Paul Bryant,Lauren Dillon,Catherine Miller,Bob Newman,Baz McAlister,William Garvey,Penny Anne Hoffmann,Paul Holmes,John Rees-Osborne