Thriller Collection 3 (2009-2010) (3 DVD)
search
  • Thriller Collection 3 (2009-2010) (3 DVD)

Thriller Collection 3 (2009-2010) (3 DVD)

€11.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 4 h 34 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


The Experiment
26 toisilleen tuntematonta ihmistä saa mahdollisuuden osallistua ihmisten käytöstä tutkivaan kokeeseen, josta maksetaan hyvin. Heidät sijoitetaan keinotekoiseen vankilaan ja jaetaan sattumanvaraisesti vankeihin ja vartijoihin. Kukaan ei suhtaudu kahden viikon kokeeseen aluksi vakavasti - paitsi Barris (Forest Whitaker), joka ottaa pian johtohahmon roolin. Kun vanki Travis (Adrien Brody) kyseenalaistaa hänen toimintatapansa, alkaa sadismin, väkivallan ja mielipuolisuuden kierre. Miten kauan kokeen annetaan jatkua?
Oscar-voittajat Adrien Brody (Pianisti) ja Forest Whitaker (The Last King of Scotland) ottavat elokuvasta toisistaan mittaa. The Experiment on brutaali, pelottava psykologinen trilleri, joka perustuu amerikkalaisten salaiseen tutkimukseen 1970-luvulla.

Hengenvaarassa
Syyttäjä Paul Stanton ja hänen vaimonsa Diane odottavat turhaan, että heidän tyttärelleen voitaisiin tehdä keuhkonsiirto. Kun tytön terveydentila huononee, epätoivoinen isä lähtee kohti Meksikoa ja Juárezia, jossa lääkärin sanotaan voivan auttaa perhettä. Pian Paul ymmärtää, ettei kyse ole tavanomaisesta klinikasta, vaan maanalaisesta organisaatiosta, joka on valmis tekemään rahasta mitä tahansa. Sekä oma, että tyttärensä elämä pelissä, Paul joutuu tekemään mahdottoman valinnan...
Hengenvaarassa on huippuluokan jännitysdraama, jossa näyttelevät Dermot Mulroney (Kuka sanoo Tahdon), Diane Kruger (Kunniattomat paskiaiset), Sam Shepard (Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta), Rosanna Arquette (Crash) ja Jordi Mollà (Blow).

Petoksen valtakunta
Varhainen 1980-luku. FBI-agentti Jake Kelly saa selvitettäväkseen taiwanilaisen professorin murhan Chicagossa. Tutkinta vie hänet Taiwaniin ja keskelle kansainvälistä vehkeilyä, jossa osansa on myös Yhdysvaltain hallituksella. Kelly huomaa pian, ettei kehenkään ole luottaminen. Perässään niin mafia kuin korkea-arvoiset hämärämiehet Kellynkin on korotettava panoksia selviytyäkseen.
Petoksen valtakunta on henkeäsalpaava vakoilujännäri, jonka pääosassa on James Van Der Beek (Dawson´s Creek, Fuck The Rules, The Storm). Palkittu elokuva vallasta, korruptiosta ja kuolemasta perustuu tositapahtumiin.




P4091U

Specific References

ean13
6438194030017
New