Automata (2014) (DVD)
search
  • Automata (2014) (DVD)

Automata (2014) (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 45 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


On vuosi 2044. Maapallo on muuttumassa radioaktiiviseksi aavikoksi, ihmisiä on jäljellä parikymmentä miljoonaa. Selviytyneiden avuksi on kehitelty robotteja, joiden olemassaolon perustana on kaksi elintärkeää sääntöä: robotit eivät saa vahingoittaa mitään elävää eivätkä muokata itseään tai muita robotteja.

Vakuutustutkija Jacq Vaucan (Antonio Banderas, The Expendables 3 ja Iho jossa elän) alkaa tutkia tapausta, jossa robotin epäillään rikkoneen toista elintärkeistä säännöistä. Tapaus paljastuu pelättyäkin karmeammaksi. Pian pelissä on koko vähälukuiseksi käyneen ihmiskunnan tulevaisuus?

Antonio Banderas on suvereeni älykkään ja visuaalisesti häikäisevän tulevaisuusvision pääroolissa. Espanjalaisen Gabe Ibáñezin (Hierro - salaisuuksien saari, 2009) ohjaustyön muissa rooleissa nähdään karismaattiset Melanie Griffth, Robert Forster ja Dylan McDermott. Elokuvan suurimmat tähdet ovat kuitenkin ilmeikkäät ja inhimilliset robotit ja henkeäsalpaava futuristinen maailma, jossa on kaikuja niin Ridley Scottin Blade Runnerista kuin George Millerin Mad Max -kulttiklassikoista.

Director: Gabe Ibáñez

Actors: Melanie Griffith,Robert Forster,Antonio Banderas,Javier Bardem,Tim McInnerny,Dylan McDermott,Harry Anichkin,David Ryall,Andrew Tiernan,Christa Campbell,Andy Nyman,Birgitte Hjort Sørensen,Philip Rosch,Christina Tam,Danny Kirrane

P74535U
New