Dirt Rally (PS4)
search
  • Dirt Rally (PS4)

Dirt Rally (PS4)

€24.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used PlayStation 4 game. Age rating: exempt

Rallissa on kyse oikeista työkaluista, oikeasta strategiasta sekä oikeasta tiimistä ja DiRT Rallysta löytyy nuo kaikki.
Se sisältää yli 40 kuuluisinta ja asiaankuuluvaa WRC-autoa menneiltä vuosilta nykyaikaan, mitkä edustavat pelaajien haluamia ja kisattavalle pinnalle parhaiten sopivia autoja.
Kuusi massiivista rallia yli 70 erilaisella etapilla.
Metsässä kiemurtelevat tiet, kuolemaa uhmaavat kalliorinteet ja kapeat vuoristotiet tekevät tästä pelistä mitä se on.
Suuntaa Suomen soralle Keski-Suomeen, Walesin mutaisille poluille, Kreikan pölyisille teille ja Monte Carlon jäiselle asfaltille.
Ota mittaa Pikes Peakin legendaarisesta mäkinoususta, Ruotsin jäisistä teistä ja Suomen eeppisistä maisemista.
Kisaa Lydden Hill-, Holjes- ja Hell-radoilla kuudella nopeimmalla ralliautolla ja ota ystävistäsi mittaa kiihkeissä moninpelikisoissa, joissa ajetaan puskurit toisissaan kiinni.
DiRT Rally sisältää virallisesti lisensoitua World Rallycross -sisältöä, jonka avulla voit kokea maailman nopeimpien ralliautojen henkeäsalpaavan vauhdin, kun törmäät toisiin kuljettajiin autoilusarjan suosituimmilla radoilla niin yksinpelissä kuin kiihkeissä moninpelikisoissakin.
Jokainen etappi testaa sinua eri tavalla, kun viet kisasi äärirajoilleen eri pinnoilla ja ympäristöissä, kuten lumella, asfaltilla ja soralla, ja yrität selviytyä eri sääolosuhteista.
Autosi kärsii kulumisesta, joten sinun täytyy ottaa huomioon mekaaniset ongelmat rallitiimisi yrittäessä pitää sinut kilpailukykyisenä aikarajoitteisilla korjauksilla.
Etapit yhdistyvät toisiinsa ja jokaisesta rallista muodostuu maratonmainen keskittymis- ja taitotesti, jossa joudut luottamaan kartanlukijaasi tavoitellessasi unelmaa täydellisesti ajetusta etapista.
DiRT Rally tarjoaa muutakin kuin pelkkää ajamisen iloa. Korjaukset, päivitykset, asetukset ja tuunaus lisäävät strategisen ulottuvuuden rallikokemukseesi.
Codemasters halusi viedä rallirealismin aivan uudelle tasolle, joten DIRT Rallyn fysiikkasimulaatio luotiin alusta asti uudelleen. Jotta tunne eri pinnoilla ajamisesta saadaan mallinnettua asiaankuuluvalla tavalla, Codemasters on luonut upouusia malleja tasauspyörästölle, jousitukselle sekä moottorin ja turbon mallinnukselle. Codemasters on myös luonut tavan mallintaa, miten irrallinen pintamateriaali kerääntyy renkaille sivuttaisliukujen aikana.
Mutkat tuntuvat nyt aivan uudenlaisilta. Uusi fysiikkasimulaatio mallintaa myös kattavan autokokoelman eri luonteenpiirteet sekä pienetkin erovaisuudet pelin tarkkaan mallinnetuilla tienpinnoilla.
Palkkaa ja irtisano tiimisi jäseniä, joista jokaisella on erilaisia taitoja, ja paranna eri autonosien korjausaikoja. Opeta kokemuksen kerääntyessä heille uusia taitoja, ja työskennelkää tiiminä parantaaksenne suoritustanne kilpailuissa.
Perusta ystäviesi kanssa oma ralliliiga. Liity tai luo rajoittamattomia liigoja ja tee niistä sellaisia kuin haluat.
Ota DiRT-yhteisöstä mittaa sarjassa päivän, viikon tai kuukauden mittaisia haasteita ansaitaksesi pelikrediittejä, joilla voit parantaa autoasi ja tiimiäsi.

P74254K

Specific References

ean13
4020628836290
Used