Battlefield 4 (PS3)
search
  • Battlefield 4 (PS3)

Battlefield 4 (PS3)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used PS3 game. Age rating: 18

Battlefield 4 on peligenren uudelleen määrittävä toimintamenestys, joka hämärtää pelin ja kunnian rajaa. Uuden sukupolven tehokkaalla Frostbite 3 -pelimoottorilla pyörivä Battlefield 4 tarjoaa vertaansa vailla olevan viskelaarisen ja dramaattisen kokemuksen.

Ainoastaan Battlefieldissä voit tuhota padon perustat tai muuttaa kokonaisen pilvenpiirtäjän raunioiksi. Ainoastaan Battlefieldissä voit johtaa merihyökkäystä sotalaivasta käsin. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän pelatessasi vahvuuksillesi ja luodessasi oman tiesi voittoon.

Huikean moninpelin lisäksi Battlefield 4 tarjoaa intensiivisen ja dramaattisen hahmopohjaisen kampanjan, joka alkaa amerikkalaisten VIP-henkilöiden evakuoinnilla Shanghaista ja seuraa joukkueesi taistelua kotiinpääsemiseksi.

Ei ole mitään vertailukohtaa. Uppoudu kunniakkaaseen täysimittaisen sodan kaaokseen, joka löytyy vain Battlefieldista.

- Vain Battlefieldissä voit kokean Levolutionin, maiseman reaaliaikaisen muuttumisen, interaktiivisten ja jokaiseen liikkeeseesi reagoivien ympäristöjen myötä. Tämä takaa että että matsit ovat joka kerta erilaisia.
- Vain Battlefieldissa koet huipputehokkaan ja vaikuttavan Frostbite? 3 -moottorin voiman, joka tuo vertaansa vailla olevan äänen- ja kuvanlaadun ja tekee pelistä inhimillisemmän, dramaattisemman ja uskottavamman.
- Vain Battlefieldissa voit kokea totaalisen sodan, joka antaa sinun pelata omien vahvuuksiesi mukaan ja luoda oma tiesi voittoon.
- Vain Battlefieldissä pääset dominoimaan maata, ilmatilaa ja merta täysin uudella, intensiivisellä ajoneuvotaistelulla.
- Vain Battlefieldissä voit johtaa ryhmääsi Commander Modessa, jossa otat johtoaseman ja käännät taistelujen kulun joko pelikoneeltasi käsin tai vaikkapa ollessasi liikeessä tabletin kera.

Whether you are playing on Xbox 360 or PlayStation 3, we want to make your transition to next generation consoles easy. That is why today we are informing the devoted Battlefield community that all the time and effort you spend building up your Battlefield 4 stats will carry over when you upgrade from the Xbox 360 to Xbox One and from the PlayStation 3 to PlayStation 4.


P39564K
Used