Prince of Persia (PS3)
search
  • Prince of Persia (PS3)

Prince of Persia (PS3)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 12

Pitkäikäisimpiin ja suosituimpiin kuuluva pelisarja saapuu. Pelityyli on uusi, ulkoasu päivitetty ja miekat entistä terävämpiä. Prince of Persia aloittaa arvostetussa peliuniversumissaan uuden luvun, jossa seikkaillaan ja tasohypellään aivan uudella tyylillä. Pelistä ovat vastuussa Ubisoftin palkittu Montrealin studio ja sama tähtitiimi, joka loi Prince of Persia: Sands of Time -trilogian.

Persialaiseen mytologiaan pohjautuvassa Prince of Persia -pelissä sankarina on vaeltaja, joka joutuu rajuun hiekkamyrskyyn ja löytää itsensä kielletystä maasta. Prinssi kohtaa sattumalta muinaisen pimeydenjumalan Ahrimanin ja näkee tämän vankilana toimivan Elämän puun tuhoutuvan, jonka jälkeen hän joutuu mukaan eeppiseen taisteluun valon ja pimeyden välillä. Ahriman on pysäytettävä, tai muuten koko maailma vajoaa pahuuteen ja turmellukseen.

Prinssin ei onneksi tarvitse yksinään samoilla ympäri linnoja, kallioita ja kanjoneita, sillä kumppaniksi liittyy taikoja osaava Elika, joka on Elämän puun vartijoiden jälkeläinen ja antaa tietoja ja apua taisteluissa ja pulmanratkaisussa.

- Ohjaa uuteen uskoon muokattua prinssiä uudessa, cel-shading-animoidussa seikkailussa

- Tuhoa vihollisia miekalla ja käytä kynsihansikasta monenlaisiin liikkeisiin, kuten pudotuksen pysäyttämiseen

- Valitse oma polkusi avoimessa pelimaailmassa

P38010K
Used