Pro Evolution Soccer 6 (Platinum) (PS2) Maximize

Pro Evolution Soccer 6 (Platinum) (PS2)

Used game.

Pro Evolution Soccer -sarja tunnetaan ympäri maailmaa jalkapallopelien ykkösenä. Pro Evolution Soccer on jälleen yltänyt uusiin ulottuvuuksiin uusine joukkueineen ja temppuineen. Uusien tekoälyelementtien...

More details

P69486K

Availability: On Stock

7,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used PlayStation 2 game. Age rating: exempt
Pro Evolution Soccer -sarja tunnetaan ympäri maailmaa jalkapallopelien ykkösenä. Pro Evolution Soccer on jälleen yltänyt uusiin ulottuvuuksiin uusine joukkueineen ja temppuineen. Uusien tekoälyelementtien ansiosta pelaajat juoksevat ja käyttävät tilaa hyväkseen entistä realistisemmin. Täysin uusi laukaisujärjestelmä mahdollistaa pikalaukaukset ja tarkat volleyt. Pro Evolution Soccer on realistisin jalkapallopeli markkinoilla ja toistaa jokaisen sötön, laukauksen sekä torjunnan kuten oikealla kentällä konsanaan. Sulavista sötöistä rankkoihin taklauksiin ja yleisöä villitsevistä tempuista epätoivoisiin torjuntoihin – mukana ovat jalkapallon kaikki ominaisuudet. Yli 150 upeasti animoitua liikettä, tekniikkaa ja temppua antavat mahdollisuuden pujotella ja laukoa kuin oikeat pelaajat.