Scribblenauts (DS) (CIB) Maximize

Scribblenauts (DS) (CIB)

Used game.


Hämmästyttävä, omaperäinen ja äärimmäisen monipuolinen pelikokemus, jossa mielikuvitus on valttia!

Scribblenauts on täysin uudenlainen ja omaperäinen...

More details

P46638K

Availability: On stock

6,93 €

Reduced price!

-30%

9,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used Nintendo DS game. Age rating: 12

Hämmästyttävä, omaperäinen ja äärimmäisen monipuolinen pelikokemus, jossa mielikuvitus on valttia!

Scribblenauts on täysin uudenlainen ja omaperäinen pelikokemus vailla vertaansa, tarjoten monipuolista pelattavaa kaikenikäisille yli 220 pelitason voimin. Scribblenautsissa pelaajat käyttävät Nintendo DS:n kosketusnäyttöä auttaakseen hahmoaan Maxwelliä saamaan Staritea jokaisesta tasosta ja tämä vaatii tehtävien ratkaisemista apunaan vain stylus-kynä, muistilehtiö ja oma mielikuvitus!

Pelaajat voivat kirjoittaa minkä vain esineen sanan, joka tulee mieleen ja pyrkiä sitä kautta ratkaisemaan ongelmat luovasti ja ainutlaatuisesti. Jokainen esine käyttäytyy kuten se käyttäytyisi oikeassa maailmassa ja eri esineitä voi myös yhdistellä toisiinsa lukemattomilla tavoilla. Jokaisessa kentässä on useammalle esineelle käyttömahdollisuutensa tason läpäisemiseen, joka tuo pelille lähes loppumatonta lisäpeliarvoa.

Scribblenautsin maailmassa pelaajat käyvät läpi kymmenen erilaisen maailman, joista jokaisessa on sekä yksitoista ongelmakenttää että yksitoista toimintakenttää. Jokaisessa kentässä on ns. par-lukema käytettävissä oleville esineille ja jos tämän par-luvun alle pääsee eri esineiden käyttömäärässä, ansaitsee pelaaja rahaa, jolla voi ostaa uusia tasoja ja musiikkia käyttöönsä. Mitä vähäisemmällä esinemäärällä kentän läpäisee, sen enemmän peli palkitsee rahalla!

Pelissä on oma sanavarastonsa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja tanskaksi, joten peli toimii myös sanavarastoa kartuttavana kokemuksena!

- Luo oma vuorovaikutteinen kokemuksesi: vain mielikuvituksesi rajoittaa mitä esineitä voit loihtia käyttöösi.
- Pelattavaa jokaiselle: Scribblenauts sopii kaikenikäisille pelaajille pelikokemukseen katsomatta.
- Kosketusnäyttövetoinen ohjattavuus: jos osaat koskettaa näyttöä, osaat myös pelata!
- Uudelleenpeluuarvo: Mitä vähemmän käytät esineitä, sen enemmän pisteitä. Kokeile myös uusilla esineillä erilaisia ratkaisuja!
- Moninpeli: Luo ja jaa tasoja verkossa DS Wi-Fi-yhteyden kautta!