AC/DC : high-voltage rock n roll : kuvitettu bändihistoria (Book) Maximize

AC/DC : high-voltage rock n roll : kuvitettu bändihistoria (Book)

Used Book.

Kattava historiikki yhdestä maailman pitkäikäisimmistä ja suosituimmista hard-rock -yhtyeistä. Kirjaan on tallennettu bändin lähes neljän vuosikymmenen mittainen taival Sydneyn...

More details

P73836K

Availability: On Stock

18,90 €

By buying this product you can collect up to 3 loyalty points. Your cart will total 3 points that can be converted into a voucher of 0,60 €.


Used Book. Text: finnish

Kattava historiikki yhdestä maailman pitkäikäisimmistä ja suosituimmista hard-rock -yhtyeistä. Kirjaan on tallennettu bändin lähes neljän vuosikymmenen mittainen taival Sydneyn viheliäisistä soittopaikoista maailmanlaajuiseen maineeseen ja sadoissa miljoonissa mitattaviin levymyynteihin. AC/DC:n konsertit täyttävät jatkuvasti valtavia areenoita, eikä suosio näytä hiipumisen merkkejä. Yli 400 kuvaa sisältävä teos tarjoaa sekä komeita konserttiotoksia vuosien varrelta että harvinaista takahuone- ja studiomateriaalia. Mukana on myös näytteitä ohjelmalehtisistä, pääsylipuista, keikkajulisteista ja takahuonepasseista sekä luettelo maailmalla julkaistuista äänitteistä. Kirjaan on koottu myös asiantuntijoiden arvosteluja AC/DC:n tuotannosta sekä hevikansan kommentteja.