ROUTE 69 - THE 69 EYES (Book) Maximize

ROUTE 69 - THE 69 EYES (Book)

Used Book.

Tappavia riffejä, massiivista soundia ja goottilaista kauhukuvastoa. Tässä resepti, jolla The 69 Eyes on valloittanut maapalloa Tokiosta Hollywoodiin ja Rovaniemeltä Sao Pauloon. Merihaan vampyyrit aloittivat uransa ...

More details

P72573K

Availability: On Stock

9,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used Book. Text: finnish

Tappavia riffejä, massiivista soundia ja goottilaista kauhukuvastoa. Tässä resepti, jolla The 69 Eyes on valloittanut maapalloa Tokiosta Hollywoodiin ja Rovaniemeltä Sao Pauloon. Merihaan vampyyrit aloittivat uransa moottoroidulla glamrockilla, josta hypätty loikka kohti tummanpuhuvaa goottirockia muutti Suomi-rockin tulevaisuutta. Nykyään The 69 Eyes on Suomen suurimpia rockin vientivaltteja ja HIM:n ja Nightwishin ohella Skandinavian seuratuimpia bändejä. Valokuvaaja Ville Juurikkala on toiminut vuosia The 69 Eyesin hovikuvaajana. Tätä kirjaa varten hän kiersi kuukauden The 69 Eyesin kanssa bändin ensimmäisellä Amerikan kiertueella, joka avasi heille lopullisesti oven Yhdysvaltojen levymarkkinoille. Lisäksi Juurikkala on kuvannut yhtyeen Brasilian, Japanin ja Euroopan kiertueet, jotka ovat myös päätyneet kuvina kirjaan. Tekstit ovat Jyrki69:n henkilökohtaisia päiväkirjamerkintöjä USA:n kiertueelta.