David Grann - Z : Amazonin kadonnut kaupunki (Book) Maximize

David Grann - Z : Amazonin kadonnut kaupunki (Book)

Used Book.


Useita matkoja Amazonin alueelle tehnyt tutkimusmatkailija Percy Harrison Fawcett oli vakuuttunut, että viidakon kätköistä löytyisi muinaisen sivilisaation jäänteet, kaupunki nimeltä Z...

More details

P65287K

Availability: On Stock

6,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used Book. Pages: 397. Text: finnish


Useita matkoja Amazonin alueelle tehnyt tutkimusmatkailija Percy Harrison Fawcett oli vakuuttunut, että viidakon kätköistä löytyisi muinaisen sivilisaation jäänteet, kaupunki nimeltä Z. Pakkomielle vei hänet kerta toisensa jälkeen tutkimattomille seuduille, kunnes kesällä 1925 alkaneesta matkasta tuli hänen viimeisensä. Fawcettin katoaminen aiheutti etsintäretkikuntien aallon, sillä lehdistö oli seurannut tarkasti aikansa Indiana Jonesin matkaa ”vihreään helvettiin”. Arviolta yli sata ihmistä on kuollut tai kadonnut Fawcettiä etsiessään. Myös David Grann halusi selvittää Fawcettin kohtalon: hän ei tyytynyt vain arkistoihin ja haastatteluihin vaan lähti paikan päälle tutkimaan niitä alueita, joilla Fawcettin oletettiin kadonneen.

Kovakantinen, Otava 2011