Cry_Wolf (2005) (DVD) Maximize

Cry_Wolf (2005) (DVD)

New DVD.


Kun nuori nainen löydetään brutaalisti murhattuna koulun läheltä, päättävät muutamat koululaiset pelotella kavereitaan vähän lisää. He levittävät...

More details

P70541U

Availability: On Stock

9,95 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


New DVD. Running time: 1 h 30 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Kun nuori nainen löydetään brutaalisti murhattuna koulun läheltä, päättävät muutamat koululaiset pelotella kavereitaan vähän lisää. He levittävät internetissä huhua, että THE WOLF niminen sarjamurhaaja liikkuu koulun alueella ja juuri hän tappoi naisen.

He listaavat myös nettiin ketkä muka ovat WOLFin seuraavat uhrit. Yksi opettajista (Bon Jovi) varoittaa nuoria levittämästä huhuja, koska ne saattavat antaa ideoita sairaille ihmisille. Yhtäkkiä alkaa useita oppilaita kadota. He ovat juuri ne nettiin listatut, ja kaikki löytyvät julmasti murhattuina.

CRY WOLF on kauhua herättävä kynsienpureskeluelokuva jossa nähdään mm. Jon Bon Jovi. Kyse ei ole siitä mikä on huhua ja mikä totta. Kyse on siitä, uskallatko katsoa tämän yksin?

Director: Jeff Wadlow

Actors: Jon Bon Jovi,Gary Cole,Lindy Booth,Jared Padalecki,Sandra McCoy,Julian Morris,Kristy Wu,Jane Beard,Jesse Janzen