28 Päivää Myöhemmin, 28 Viikkoa Myöhemmin, Night Watch, Day Watch (Vampyyri ja Zombie Kokoelma) (4 DVD)
search
  • 28 Päivää Myöhemmin, 28 Viikkoa Myöhemmin, Night Watch, Day Watch (Vampyyri ja Zombie Kokoelma) (4 DVD)

28 Päivää Myöhemmin, 28 Viikkoa Myöhemmin, Night Watch, Day Watch (Vampyyri ja Zombie Kokoelma) (4 DVD)

€16.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Age rating: exempt
Subtitles: no / not known


28 PÄIVÄÄ MYÖHEMMIN
Hirvittävä virus leviää vahingossa tutkimuslaitokselta. Herkästi tarttuva tauti iskee altistuneeseen sekunneissa ja seurauksena on parantumaton raivotauti. 28 päivän sisään koko maa on viruksen vallassa ja kourallinen selviytyjiä aloittaa epätoivoisen taistelun tulevaisuudesta. Valitettavasti ryhmä ei ymmärrä, että tappava virus ei ole heidän ainoa uhkaajansa.

28 VIIKKOA MYÖHEMMIN
Kauhu ja tuho, joka levisi elokuvassa 28 päivää myöhemmin jatkuu selkäpiitä karmivassa jatko-osassa ?joka päihittää alkuperäisen? (Dallas Morning News) kuusi kuukautta sen jälkeen kun virus harvensi Lontoon asukasluvun olemattomiin. Järjestys on palautettu ja epidemia kukistettu. Yhdysvaltain armeija auttaa kotiuttamaan pakolaiset kotimaahansa ja asuttamaan saarivaltion uudelleen. Yksi siirtolaisista kantaa hirvittävää salaisuutta, joka uhkaa laukaista kuolemaa kylvävän, verenjanoisen epidemian uudelleen.

NIGHT WATCH
Valon ja pimeyden voimat ovat eläneet hauraassa aselevossa satojen vuosien ajan... tähän päivään asti. Vaikka valon soturit valvovat pimeyden joukkoja ? kuten vampyyrejä, noitia ja kameleontteja ? mystisten tapahtumien sarja käynnistää kauan pelätyn, ikiaikaisen ennustuksen: yksi ?Suurista? vaihtaa puolta, jolloin tasapaino järkkyy ja seurauksena puhkeaa maailmankaikkeuden raivokkain, apokalyptinen sota.

DAY WATCH
Apokalyptisen sodan esteenä on vain Day Watch ? yliluonnolliset agentit, jotka taistelevat pitääkseen valon ja pimeyden armeijat kurissa. Kun Day Watchin johtojäsen siirtyy pimeyden armeijaan, käsittämättömät voimat lähtevät liikkeelle ja maailmankaikkeuden tasapaino on vaarassa.
P42792K
Used