Älä pelkää pimeää (Dont Be Afraid of the Dark (2010)) (Blu-ray)
search
  • Älä pelkää pimeää (Dont Be Afraid of the Dark (2010)) (Blu-ray)

Älä pelkää pimeää (Dont Be Afraid of the Dark (2010)) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 13 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Pieni Sally-tyttö lähetetään asumaan isänsä ja tämän uuden tyttöystävän, Kimin, luo. Pariskunta on remontoinut käyttöönsä vanhan, komean maaseutukartanon, Blackwood Mansionin. Sally vierastaa Kimiä ja tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Hulppea kartanokin näyttäytyy tytölle kylmän kalseana vankilana.

Sallyn Alex-isä on kiireinen työssään eikä ehdi hoitaa suhdetta tyttäreensä. Kim yrittää kaikkensa voittaakseen Sallyn puolelleen, mutta uhmakas tyttö ei lämpene tämän yrityksille. Sen sijaan Sally keskittyy tutkimaan kartanon kellaritilaa ja pihamaan kiehtovia sokkeloita - vanhan talonmiehen varoituksista piittaamatta. Tutkimusretkillään Sally tulee vahingossa vapauttaneeksi oliot, joiden olisi ollut parempi pysyä piiloissaan.

Guillermo del Toron käsikirjoitukseen pohjaava Älä pelkää pimeää on taidokas sekoitus hammaskeijutarua, hiuksianostattavaa jännitystä ja draamaa rikkinäisestä perheestä, jonka on pakko yhdistää voimansa kiperässä tilanteessa.

Director: Troy Nixey

Actors: Guy Pearce,Katie Holmes,Alan Dale,Garry McDonald,Jack Thompson,Nicholas Bell,Julia Blake,Bailee Madison,Emelia Burns,Edwina Ritchard,Dylan Young,James Mackay,Lisa N Edwards,Gabriela Iturrizaga,Ande Orbach

P34427K

Specific References

ean13
6416548555430
Used