The Thing - "Se" jostakin (Thing, The (1982)) (DVD) Maximize

The Thing - "Se" jostakin (Thing, The (1982)) (DVD)

Käytetty DVD.

Talvi 1982. Amerikkalainen luonnontieteellinen tutkimusretkikunta kerää Antarktiksella näytteitä luonnonilmiöistä. Lähistöllä on norjalainen tutkimusasema, joka on jostain syystä jäänyt au- tioksi. Kun amerikkalaiset tutkivat asemaa, he...

More details

P1721K

Availability: On stock

14,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


Käytetty DVD. Kesto: 1 h 44 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Talvi 1982. Amerikkalainen luonnontieteellinen tutkimusretkikunta kerää Antarktiksella näytteitä luonnonilmiöistä. Lähistöllä on norjalainen tutkimusasema, joka on jostain syystä jäänyt au- tioksi. Kun amerikkalaiset tutkivat asemaa, he havaitsevat että norjalaiset ovat löytäneet jotain hämmästyttävää: lentävän lautasen, joka on ollut jäähän hautautuneena yli sadantuhannen vuoden ajan. Mutta ”se”, joka on ollut avaruusaluksessa, on päässyt vapaaksi; ja nyt on amerikkalaisten vuoro. Alkaa kamppailu tuntematonta, painajaismaista olentoa vastaan, joka voi ottaa minkä tahansa muodon –myös ihmismuodon. Ja mikä vaara ihmiskuntaa uhkaakaan, jos ”se” pääsee valloilleen?

Ohjaaja: John Carpenter

Näyttelijät: Kurt Russell,Richard Masur,Richard Dysart,T.K. Carter