The hours / Tunnit (Äänikirja / Audiobook) (CD) Maximize

The hours / Tunnit (Äänikirja / Audiobook) (CD)

Used CD.

Tunnit on tarina kolmesta naisesta, jotka janoavat elämää ja kaipaavat jotakin muuta. Se myös herättää uudelleen eloon Virginia Woolfi n romaanin Mrs. Dalloway kolmeen aikakauteen ja paikkaan...

More details

P65943K

Availability: On Stock

7,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used Music CD.

Tunnit on tarina kolmesta naisesta, jotka janoavat elämää ja kaipaavat jotakin muuta. Se myös herättää uudelleen eloon Virginia Woolfi n romaanin Mrs. Dalloway kolmeen aikakauteen ja paikkaan sijoittuvana kertomuksena. Kirjallisuus ja elämän yllättävät käänteet liittävät kolmen naisen kohtalot yhteen. On kaunis kesäkuun päivä vuonna 1932, ja Virginia Woolf kirjoittaa kiivaasti ensimmäistä merkittävää romaaniaan Mrs. Dalloway. Kirjan työnimi on Tunnit. Mrs. Dallowayta muistuttava Clarissa valmistelee meidän aikamme New Yorkissa juhlia aidsiin sairastuneelle runoilijaystävälleen. Turhautunut kotiäiti Laura Brown karkaa Los Angelesissa vuonna 1949 hotellihuoneeseen lukemaan Mrs. Dallowayta.