RUNON KUNINGA JA MUUTTOLINTU,MASKOTTI,MATKALLA SEIKKAILUUN,SISULLA JA SYDÄMELLÄ (Ohjaajana Yrjö Norta) (4 DVD) Maximize

RUNON KUNINGA JA MUUTTOLINTU,MASKOTTI,MATKALLA SEIKKAILUUN,SISULLA JA SYDÄMELLÄ (Ohjaajana Yrjö Norta) (4 DVD)

Used DVD.


RUNON KUNINGA JA MUUTTOLINTU (1940, 1h 54min)
Kuvaus runoilija Johan Ludvig Runebergin ja kauniin Emilie Björkstenin rakkaustarinasta. Elokuvan on ohjannut Yrjö Norta yhdessä Toivo Särkän kanssa, ja ...

More details

P73136K

Availability: On Stock

11,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


Used DVD. Age rating: exempt
Subtitles: no / not known


RUNON KUNINGA JA MUUTTOLINTU (1940, 1h 54min)
Kuvaus runoilija Johan Ludvig Runebergin ja kauniin Emilie Björkstenin rakkaustarinasta. Elokuvan on ohjannut Yrjö Norta yhdessä Toivo Särkän kanssa, ja pääosissa nähdään Ansa Ikonen ja Eino Kaipainen.

MASKOTTI (1943, 1h 16min)

Komedia lemmenparista, torjutusta sulhasehdokkaasta, ja väärennetystä arpalipusta, joka johtaa hauskojen kommellusten vyöryyn. Pääosissa ovat Leo Lähteenmäki, Eija Karapää, Emmi Jurkka ja Kalle Viherpuu.

MATKALLA SEIKKAILUUN (1945, 1h 37min)

Kemiantehtaassa kehitetään uusi ihmelääke,joka on vaarassa joutua varkaiden käsiin.Luvassa on juonitteluja, jännitystä ja romantiikkaa.

Pääosissa ovat Aku Korhonen, Sirkka Sipilä, EskoSaha, Assi Raine ja Yrjö Tuominen.

SISULLA JA SYDÄMELLÄ (1947, 1h 37min)

Opiskelijatoverit päättävät haastaa lukutoukkana tunnetun hyönteistutkijan nyrkkeilyotteluun. Urheiluaiheisen komedian pääosissa ovat Sirkka Sipilä, Esko Saha, Kullervo Kalske ja Assi Raine.

Director: Yrjö Norta