Dark is Rising / Eragon (2 DVD) Maximize

Dark is Rising / Eragon (2 DVD)

Used DVD.

PIMEÄ NOUSEE

Tyypilliseltä teiniltä vaikuttava poika huomaa joululomallaan olevansa kaikkea muuta kuin tavallinen. Seitsemännen pojan seitsemäs poika, Will Stanton, on viimeinen Ikivanha –...

More details

P64454K

Availability: On Stock

5,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used DVD. Age rating: 12
Subtitles: finnish

PIMEÄ NOUSEE

Tyypilliseltä teiniltä vaikuttava poika huomaa joululomallaan olevansa kaikkea muuta kuin tavallinen. Seitsemännen pojan seitsemäs poika, Will Stanton, on viimeinen Ikivanha – valittu soturi, jonka tehtävä on palauttaa hauras tasapaino Valon ja Pimeän välille. Muinaisten Valon apurien opastama Will joutuu matkustamaan halki vuosisatojen löytääkseen kätketyt Valon tunnukset, joiden avulla Pimeä on voitettavissa.

ERAGON

Kun nuori Eragon löytää metsästä sinisen, kiiltävän kiven, hän uskoo osuneensa aarteeseen: ehkä outo kivi on arvokas ja hänen köyhä perheensä voi sen avulla hankkia talveksi ruokaa. Pian poika kuitenkin tajuaa, että on törmännyt johonkin yhtä muinaiseen kuin itse Valtakunta. Kivi ei ole kivi: eräänä yönä siitä kuoriutuu lohikäärmeen poikanen.

Directors: David L. Cunningham,Stefen Fangmeier

Actors: Jeremy Irons,Ian McShane,Sienna Guillory,Alexander Ludwig,Christopher Eccleston / Ed Speleers