Live From Baghdad (DVD)
search
  • Live From Baghdad (DVD)

Live From Baghdad (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 44 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish

Vuosi 1990. Uutisia 24 tuntia vuorokaudessa tuottava tv-kanava CNN etsii mehevää uutisjuttua. Sellainen löytyy Bagdadista. Veteraani uutistuottaja Robert Wiener ja hänen pitkäaikainen työtoverinsa Ingrid Formanek päätyvät Irakiin juuri sodan kynnyksellä. Wiener ryhmineen joutuu kilpailemaan kolmen suuren tv-kanavan kanssa, ja he ovat valmiita ottamaan riskejä suurten juttujen toivossa. Toisin kuin kilpailijansa, CNN näyttää tapahtumat suorina lähetyksinä, vain hetken varoitusajalla.

Kun USA:n hyökkäys Bagdadiin näyttää väistämättömältä, uutisryhmät yksi toisensa jälkeen vetäytyvät kaupungista. Vain CNN:n ryhmä jää paikalle. Täysimittainen sota on alkamaisillaan, CNN on valmiina uutisoimaan kaiken suorina lähetyksinä ympäri vuorokauden, ja Wiener ja Formanek ovat valmiit panemaan elämänsä likoon etsiessään elämänsä juttua.

Director: Mick Jackson

Actors: Helena Bonham Carter,Michael Keaton,Michael Murphy,Lili Taylor,Matt Keeslar,Joshua Leonard,Paul Guilfoyle,Clark Gregg,Bruce McGill,Michael Cudlitz,Hamish Linklater,Robert Wisdom,Pamela Sinha,Mark Arnott,Inny Clemons

P77950K
Used