Gods and Generals (2003) (SWE) (DVD) Maximize

Gods and Generals (2003) (SWE) (DVD)

Used DVD.


”Sota on kaiken pahan summa”, Thomas Jackson julistaa. Mietiskelyyn taipuvainen yliopistoprofessori ei kuitenkaan aio väistää tuota pahaa. Miehessä palaa luja usko, joka tekee hänestä...

More details

P75075K

Availability: On Stock

14,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


Used DVD. Running time: 3 h 30 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish


”Sota on kaiken pahan summa”, Thomas Jackson julistaa. Mietiskelyyn taipuvainen yliopistoprofessori ei kuitenkaan aio väistää tuota pahaa. Miehessä palaa luja usko, joka tekee hänestä täysin pelottoman taistelussa ja hän enemmän kuin ansaitsee lempinimensä ”Stonewall” Jackson.
Jeffrey M. Shaaran bestselleriin perustuva Jumalan miekka tuo kuvaruutuun USA:n sisällissodan ensimmäiset vuodet liittoutumineen ja tulisine taisteluineen. Ronald F. Maxwell ohjaa tämän eeppisen, rikkailla yksityiskohdilla varustetun elokuvan, joka kronologisesti sijoittuu aikaan ennen Maxwellin Gettysburgin taistelu -klassikkoelokuvassa kuvattuja tapahtumia. Tarinan keskipisteessä on kolme rohkeaa miestä ja kolme kohtalokasta taistelua. Sotilaiden nimet ovat Joshua Chamberlain (Jeff Daniels), ”Stonewall” Jackson (Stephen Lang) ja Robert E. Lee (Robert Duvall). Sotakenttinä toimivat Manassas, Fredericksburg ja Chancellorsville. Näiden taistelijoiden ja näiden taisteluiden kautta saamme todistaa itseään vastaan sotivan kansakunnan urheutta ja ahdinkoa. Ruotsikannet.

Director: Ronald F Maxwell

Actors: Mira Sorvino,Robert Duvall,Jeff Daniels,Stephen Lang,Kevin Conway,Frankie Faison,Kali Rocha,Mia Dillon,C Thomas Howell