Ketjureaktio (Chain Reaction (1996)) (DVD) Maximize

Ketjureaktio (Chain Reaction (1996)) (DVD)

Used DVD.

Tekniikan opiskelija (Keanu Reeves) joutuu teollisuusvakoilun, valheiden ja murhien verkkoon. Eddie Kasalivich (Reeves) ja Lily Sinclair (Rachel Weisz) kuuluvat tutkijaryhmään, joka on keksinyt uuden mullistavan energialähteen. ...

More details

P73965K

Availability: On Stock

6,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used DVD. Running time: 1 h 42 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish

Tekniikan opiskelija (Keanu Reeves) joutuu teollisuusvakoilun, valheiden ja murhien verkkoon. Eddie Kasalivich (Reeves) ja Lily Sinclair (Rachel Weisz) kuuluvat tutkijaryhmään, joka on keksinyt uuden mullistavan energialähteen.

Tutkimustyö on vielä kesken, kun laboratorio räjäytetään ja ryhmää johtava fyysikko murhataan. Eddie ja Lily joutuvat pakenemaan henkensä edestä. Pakomatkalla he huomaavat, että heidän mahtava suojelijansa (Morgan Freeman) ei ehkä olekaan heidän puolellaan.

Director: Andrew Davis

Actors: Keanu Reeves,Rachel Weisz,Morgan Freeman,Fred Ward,Brian Cox,Joanna Cassidy,Chelcie Ross,Tzi Ma,Kevin Dunn,Nathan Davis,Godfrey,Krzysztof Pieczynski,Nicholas Rudall,Julie R. Pearl,Gene Barge