Neljän naamion salaisuus (Kansas City Confidential (1952)) (DVD)
search
  • Neljän naamion salaisuus (Kansas City Confidential (1952)) (DVD)

Neljän naamion salaisuus (Kansas City Confidential (1952)) (DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish

Joe Rolfe on entinen tuomittu rikollinen ja nykyinen viaton kukkalähetti, jota epäillään aseellisesta ryöstöstä. Hänellä kun sattuu olemaan samanlainen lava-auto kuin ryöstäjillä. Poliisit pidättävät hänet varmoina siitä, että he ovat löytäneet syyllisen. Pakottaakseen Rolfen tunnustamaan poliisit kohtelevat tätä kovakouraisesti.

Rolfe vapautetaan todisteiden puutteessa, mutta koska poliisit ja kaupungin asukkaat uskovat hänen olevan syyllinen, hänen elämänsä muuttuu vaikeaksi. Rolfe päättää selvittää, kuka viritti hänelle ansan. Johtolangat vievät pieneen meksikolaiseen lomanviettopaikkaan. Käy ilmi, että vyyhtiin on sekaantunut sekä palkattuja revolverimiehiä että entisiä poliiseja.

Rooleissa nähdään aikansa parhaimpia elokuvaroistoja: Lee van Cleef, Neville Brand ja Jack Elam. Yhdessä John Paynen (Joe Rolfe) kanssa he muodostavat loistavan näyttelijänelikon. Elokuva on saattanut innoittaa Quentin Tarantinoa tämän tehdessä elokuvaa Reservoir Dogs, ja tämä seikka on vaikea jättää huomiotta sen jälkeen, kun on nähnyt Neljän naamion salaisuuden.

Epäilemättä film noir elokuvien ehdotonta parhaimmistoa.

Director: Phil Karlson

Actors: Lee Van Cleef,Preston Foster,Neville Brand,Coleen Gray,John Payne,Jack Elam,Carleton Young,Dona Drake,Mario Siletti,Don Orlando,Howard Negley,Ted Ryan

P73300K
Used