Heartbreaker / Mennään naimisiin / Ilot ja surut (Rakkauspakkaus 2) (3 DVD)
search
  • Heartbreaker / Mennään naimisiin / Ilot ja surut (Rakkauspakkaus 2) (3 DVD)

Heartbreaker / Mennään naimisiin / Ilot ja surut (Rakkauspakkaus 2) (3 DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 4 h 41 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Heartbreaker
Mikäli ystäväsi elää onnettomassa suhteessa, on aika palkata Heartbreaker! Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Ranskassa huippusuosioon noussut romanttinen komedia Heartbreaker on riemastuttava draama sydämensärjennän kovan luokan osaajasta Alex Lippistä (Romain Duris), jonka ammatti on onnettomissa parisuhteissa roikkuvien naisten vapauttaminen. Toimeksiantoja satelee niin huolestuneilta ystävättäriltä kuin suivaantuneilta appiukoiltakin: kaikilta niiltä, jotka ovat varmoja että heille tärkeä ihminen on naimassa aivan vääränlaisen lurjuksen. Niin ammattilainen kuin Heartbreaker onkin, murtaa eräs toimeksianto kyynisen ammattilaisen panssarin?

Mennään naimisiin
Avioliitto ei ole mikään helppo homma. Kysytään vaikka Avalta, jonka pitäisi leijua onnesta mentyään naimisiin unelmiensa miehen Charlien kanssa. Sen sijaan hänellä on kädet täynnä pitäessään ojennuksessa sukuaan, joka ei tunnu tietävän sanontaa ”myötä-ja vastoinkäymisissä”. Vaikka Ava työskenteleekin parisuhdeneuvojana, onko hän sittenkään asioista täysin perillä?

Ilot ja surut
Ned ja Jeannie ovat perustaneet perheen. Perheen, jossa nauretaan, itketään ja rakastetaan kuten kaikissa muissakin perheissä. Kuten kaikissa perheissä, ei tässäkään ole aina aikaa rauhoittua ja näyttää tunteita. Ei varsinkaan silloin, kun arkipäivän velvollisuudet kasautuvat ja katkera appiukko muuttaa saman katon alle. Lämmin, hauska ja romanttinen komedia elämästä, perheestä ja kaikista niistä tunteista, joita pidämme joskus itsestäänselvyyksinä.




P72460K

Specific References

ean13
6438194045516
Used