Rent (2005) (DVD) Maximize

Rent (2005) (DVD)

New DVD.

RENT on palkittu rock-ooppera, joka kertoo väkevän tarinan New Yorkin East Villagessa elävien boheemien nuorten elämästä yhden vuoden aikana – heidän pyrkimyksistään ilmaista itseään taiteensa kautta ja tavastaan mitata elämäänsä rakkauden...

More details

P71902U

Availability: On Stock

12,95 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


New DVD. Running time: 1 h 29 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

RENT on palkittu rock-ooppera, joka kertoo väkevän tarinan New Yorkin East Villagessa elävien boheemien nuorten elämästä yhden vuoden aikana – heidän pyrkimyksistään ilmaista itseään taiteensa kautta ja tavastaan mitata elämäänsä rakkauden määrällä. Ystävykset tavoittelevat menestystä ja hyväksyntää mutta joutuvat taistelemaan köyhyyttä, ennakkoluuloja ja aids-epidemiaa vastaan. Tarinan keskeisinä henkilöinä ovat kämppäkaverit Mark (Rapp) ja Roger (Pascal). Elämän koettelemukset ovat vieneet Rogerin elämänilon; Mark puolestaan yrittää tehdä elokuvia taiteen ja kaupallisuuden ristipaineessa. Yhden vuoden – eli 525 600 minuutin – aikana tuo täysillä elävä nuorten kapinallisten ryhmä joutuu pohtimaan niin rakkauden ja menettämisen kuin terveyden, sairauden ja nykyaikaisen elämänmenonkin kysymyksiä.

Jonathan Larsonin rock-ooppera Rent on saanut mm. Pulitzer-palkinnon, neljä Tonya ja lukuisia muita palkintoja ja huomionosoituksia. Puccinin ’La Boheme’ –oopperasta vaikutteita saaneen tarinan pääosissa nähdään Anthony Rapp, Adam Pascal, Rosario Dawson, Jesse L. Martin, Idina Menzel, Wilson Jermaine Heredia, Tracie Thoms ja Taye Diggs. Ohjauksesta vastaa maineikas Chris Columbus.

Director: Chris Columbus

Actors: Anthony Rapp,Rosario Dawson,Taye Diggs,Jesse L. Martin,Adam Pascal,Wilson Jermaine Heredia,Idina Menzel,Tracie Thoms,Julia Roth,Porscha Radcliffe,Stephen Payne,Darryl Chan,Ken Clark,R.C. Ormond,David Fine