Tyttö sinä olet tähti (2005) (Blu-ray + DVD)
search
  • Tyttö sinä olet tähti (2005) (Blu-ray + DVD)

Tyttö sinä olet tähti (2005) (Blu-ray + DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 40 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish,english


Tyttö, sinä olet tähti -elokuva on herkkä, hauska ja inhimillinen tarina hienostoperheen Nellin (Pamela Tola) ja katujen kasvattaman Sunen (Samuli Vauramo) musiikin teosta. Yhteisen demon tekeminen nostattaa tunteet pintaan, joka aiheuttaa ristiriitoja niin Sunen bändin jäsenien kuin Nellin poikaystävänkin kanssa.

Dome Karukosken palkittu esikoiselokuva oli elokuvateatterien yleisömenetys ja se äänestettiin mm. Episodi -lehden äänestyksessä kaikkien aikojen kotimaisten elokuvien sarjassa neljännelle sijalle. Elokuva sai esikoiselokuvalle ainutlaatuiset 8 Jussi-ehdokkuutta voittaen yleisöäänestyksen sekä Jussi-palkinnon parhaasta musiikista.

Vuonna 2005 ”Tyttö, sinä olet tähti” voitti Amanda-palkinnon parhaana pohjoismaisena esikoiselokuvana ja kilpaili samana vuonna Berliinin elokuvajuhlilla ainoana suomalaisena elokuvana. Elokuva nosti ohjaajansa ja näyttelijänsä suomalaisen elokuvan tähtikaartiin.

Director: Dome Karukoski

Actors: Jussi Nikkilä,Elena Leeve,Mikko Leppilampi,Mikko Kouki,Pamela Tola,Joonas Saartamo,Samuli Vauramo,Eero Milonoff,Anna Leena Härkönen

P70801K

Specific References

ean13
6438137054896
Used