Mr. Nice (2010) (DVD)
search
  • Mr. Nice (2010) (DVD)

Mr. Nice (2010) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 1 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Ydinfyysikko, opettaja, rahanpesijä, pakolainen ja vakooja.. Sekä yksi maailman kovimmista huumeiden salakuljettajista!

Howard Marks on aina asettanut elämälleen kunnianhimoisia tavoitteita. Ensin hän saa opiskelupaikan Oxfordista. Siellä hänen ystävänsä tutustuttavat hänet marijuanaan, jonka miellyttävät vaikutukset ja kaupallisen potentiaalin Howard huomaa heti. Huolimatta sitkeistä yrityksistä pysyä opetusalalla hän vetäytyy nopeasti takaisin huumekaupan maailmaan. Howard saa kunnioitusta vaikutusvaltaisilta diilereiltä, ja kohta hänet on houkuteltu tielle kohti mainetta ja mammonaa, josta hän on aina unelmoinut. Matkan varrella hän solmii hyvät suhteet mafiaan, CIA:yyn, IRA:aan sekä MI6:een. Mutta ahneus johtaa yhä suurempiin riskeihin, ja pian Howard on keskellä hengenvaarallista peliä, joka uhkaa sekä hänen omaa että hänen läheistensä vapautta. Mikä laulaen tulee... se viheltäen menee.

Perustuu Howard Marksin elämänkertabestselleriin. Näyttelijäkaartissa Rhys Ifans (Notting Hill, Harry Potter, Mr. Nobody), Cloë Sevigny (American Psycho, Boys Don´t Cry, Big Love) ja David Thewlis (Kingdom of Heaven, Seven Years in Tibet).

Director: Bernard Rose

Actors: David Thewlis,Rhys Ifans,Elsa Pataky,Chloë Sevigny,Omid Djalili,Jamie Harris,Andrew Tiernan,Jack Huston,Ania Sowinski,Christian McKay

P6012K
Used