Kuningattaren Sisar (The Other Boleyn Girl (2008)) (DVD)
search
  • Kuningattaren Sisar (The Other Boleyn Girl (2008)) (DVD)

Kuningattaren Sisar (The Other Boleyn Girl (2008)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Natalie Portman, Scarlett Johansson ja Eric Bana tuovat valkokankaalle erään historian pahamaineisimmista, puhutuimmista ja kauaskantoisimmista kolmiodraamoista tässä Englannin puhutuimman ohjaajan eeppisessä rakkaustarinassa.
Kun aletaan huhuta, että Englannin kuningas Henrik VIII (Bana) on kyllästynyt vaimoonsa, joka ei ole synnyttänyt hänelle miespuolista perillistä, Sir Thomas Boleyn kehittää suunnitelman, jonka on tarkoitus nostaa Boleynin suku takaisin huipulle. Sir Thomasin tyttären Annen (Portman) on määrä vietellä kuningas ja synnyttää hänelle poika.

Suunnitelma menee kuitenkin pieleen, kun kuningas ihastuu Annen pikkusiskoon ja parhaaseen ystävään Maryyn (Johansson). Jo naimisissa oleva Mary antaa periksi sukunsa painostuksen edessä ja synnyttää vastentahtoisesti kuninkaalle pojan, ja ennen pitkää Mary huomaa rakastuneensa yllättävänkin hellään kuninkaaseen.

Tämä ei kuitenkaan estä Annea, jonka vallanhimo on suurempi kuin hänen rakkautensa siskoaan kohtaan. Anne panee toimeen suunnitelman, joka repii palasiksi hänen perheensä ja koko Englannin ja johtaa lopulta hänen omaan tuhoonsa.

Director: Justin Chadwick

Actors: Natalie Portman,Kristin Scott Thomas,Eric Bana,Mark Rylance,Scarlett Johansson,Ana Torrent,Rue McClanahan,David Morrissey

P5771K

Specific References

ean13
6415750016685
Used