Elämää oppimassa (Outside Providence) (DVD)
search
  • Elämää oppimassa (Outside Providence) (DVD)

Elämää oppimassa (Outside Providence) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 32 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Tim viettää enemmän aikaa baanalla kuin koulukirjojen parissa. Tämä ei ole isäpapan mieleen, joka on päättänyt taata pojalleen paremman elämän kuin itselleen. Kun Tim joutuu tekemisiin virkavallan kanssa, isukki ryhtyy toimiin. Tim löytää itsensä kurinalaisesta sisäoppilaitoksesta, jossa hän kohtaa joukon snobeja, parit tiukat kokeet ja yhden kuuman mimmin. Unohtamatta tietysti rehtoria, joka on päättänyt päästä hänestä eroon - hinnalla millä hyvänsä.

Elämänmakuinen komedia Farrellyn veljeksiltä eli miehiltä elokuvien “Sekaisin Marista”, ”Me kaksi & Irene” ja “Nuija ja tosinuija” menestyksen takana. Pääosissa nuoret tähdet SHAWN HATOSY (“Veteen piirretty viiva”, “Kauhun oppitunnit”), JON ABRAHAMS (“Bringing Out the Dead”, “Kauhun oppitunnit”) ja AMY SMART (“Starship Troopers”). Olutta naukkailevana ja tv:n ääressä viihtyvänä perheenpäänä nähdään ALEC BALDWIN (“Notting Hill”, “Naarasleijona”). Elokuvan tarina pohjautuu PETER FARRELLYN romaaniin.

Director: Michael Corrente

Actors: Alec Baldwin,George Wendt,Jon Abrahams,Richard Jenkins,Jonathan Brandis,Shawn Hatosy,Gabriel Mann,Mike Cerrone,Adam LaVorgna,Tommy Bone,Samantha Lavigne,Jesse Leach,Robert Turano,Kristen Shorten,Timothy Crowe

P51813K
Used