Precious (Precious) (Blu-ray)
search
  • Precious (Precious) (Blu-ray)

Precious (Precious) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 50 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Oscar- ja Golden Globe -palkittu, vuoden 2010 vahvimpiin ja ylistetyimpiin draamoihin kuuluva Precious on elämänmakuinen elokuva vaikeuksien yli pääsemisestä ja selviytymisestä.

16-vuotiaan Clareece Precious Jonesin (Gabourey Sibide) elämä on umpikujassa. Hän on raskaana jo toista kertaa ja kotona hän joutuu palvelemaan hirviömäistä äitiään (Oscar- ja Golden Globe -palkittu Mo?Nique). Koulunkäynti on Preciousille tuskaa, sillä hän on luku- ja kirjoitustaidoton. Eniten Preciousin mieltä painaa kuitenkin kipeä salaisuus hänen lastensa isästä. Synkimpinäkään hetkinä Precious ei kuitenkaan luovu toivosta. Uusi koulu ja hyväsydäminen opettajatar (Paula Patton) ovat hänen oljenkorsiaan. Vaikeuksista huolimatta Precious huomaa, että elämällä on vielä annettavaa.

Elokuva perustuu Sapphiren romaaniin Precious ? Harlemilaistytön tarina. Kuusi Oscar-ehdokkuutta kerännyttä elokuvaa tähdittävät laulajina paremmin tunnetut Mariah Carey ja Lenny Kravitz.

Director: Lee Daniels

Actors: Paula Patton,Sherri Shepherd,Mariah Carey,Lenny Kravitz,Chyna Layne,Mo´Nique,Nealla Gordon,Stephanie Andujar,Amina Robinson,Gabourey ´Gabby´ Sidibe

P3791K

Specific References

ean13
6416548528731
Used