Freedom Writers (2007) (DVD)
search
  • Freedom Writers (2007) (DVD)

Freedom Writers (2007) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 58 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish,english

Kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hilary Swank on pääosassa tässä mukaansatempaavassa tarinassa kantakaupungin kasvateista – ampumavälikohtauksiin ja kovaan käytökseen tottuneista nuorista – sekä opettajasta, jolta he saavat sen mitä eniten tarvitsevat: oman äänen. Erin Gruwell on päätynyt opettajaksi väkivallan ja rotujännitteiden repimään kouluun alueelle, jolla luodit viuhuvat. Hän taistelee välinpitämätöntä järjestelmää vastaan yrittäen tehdä luokkahuoneesta tärkeän paikan oppilaidensa elämässä. Hänen ansiostaan ryhmä ”opetuskelvottomia” nuoria vaihtaa tarinoitaan ja oppii suvaitsevaisuuden voiman, ottaa pirstoutuneen elämänsä jälleen omaan hallintaansa ja muuttaa maailmansa.
Elokuvan sävähdyttäviin roolisuorituksiin yltävään tähtikaartiin kuuluvat myös Golden Globe® -voittaja Patrick Dempsey (Greyn anatomia) ja muusikko Mario. Elokuva perustuu menestysteokseen The Freedom Writers Diary.

Director: Richard LaGravenese

Actors: Hilary Swank,Scott Glenn,Patrick Dempsey,Imelda Staunton,Hunter Parrish,April L. Hernandez,Mario,Kristin Herrera,Jacklyn Ngan,Sergio Montalvo,Jason Finn,Deance Wyatt,Vanetta Smith,Gabriel Chavarria,Antonio García

P37686K
Used