Härmä (2011) (Blu-ray)
search
  • Härmä (2011) (Blu-ray)
  • Härmä (2011) (Blu-ray)

Härmä (2011) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 2 h 8 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish,english


Pohjanmaan lakeuksilla eletään puukkovallan aikaa, ja maita hallitsevat häjyt, rellestävät miesjoukot, jotka herättävät pelkoa tappeluhalullaan. Kunnia ja maine saattavat löytyä puukon terällä, eikä lain suoja yllä Härmään asti.

Välitalon tila on Härmän mahtavimpia ja talossa on kaksi poikaa. Nuorempi veli Matti (Lauri Tilkanen) on suoraselkäinen mies, joka on salakihloissa naapuritilan Ainon (Pamela Tola) kanssa, mutta veljeksistä vanhempi Esko (Mikko Leppilampi) vieroksuu työtä ja viihtyy häjyjoukoissa - hänen kerrotaan tappaneen useita miehiä.
Poikien isä (Esko Salminen) joutuu vaikean valinnan eteen kun hän testamenttaa tilansa vahvojen perinteiden vastaisesti nuoremmalle pojalleen Matille, ohi esikoisen. Alkaa epätasainen taistelu talosta, kunniasta ja lopulta myös Ainosta. Matilla on kaksi mahdollisuutta: paeta, tai puolustaa isänsä tahtoa, mutta pohjalaiselle miehelle pako ei ole vaihtoehto.

Director: Jukka-Pekka Siili

Actors: Pirkka-Pekka Petelius,Esko Salminen,Kari Hietalahti,Mikko Leppilampi,Hennariikka Laaksola,Pamela Tola,Eero Milonoff,Olavi Uusivirta,Aku Hirviniemi,Lauri Tilkanen,Satu Helena Mikkelinen,Harri J Rantala

P34574K
Used