Parempi Kuin Beckham (Bend It Like Beckham) (DVD)
search
  • Parempi Kuin Beckham (Bend It Like Beckham) (DVD)

Parempi Kuin Beckham (Bend It Like Beckham) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Miksi raataa keittiössä, kun voi tehdä ihmeitä kentällä?

Jess on toisen sukupolven maahanmuuttaja Englannissa ja pukeutuu paljon mieluummin peliasuun kuin perinteiseen intialaiseen sariin. Äiti ja isä siunailevat tyttärensä tavattomia, länsimaisia harrastuksia. Heidän mielestään futis estää tyttöä löytämästä itselleen kunnon aviomiestä ja opettelemasta keittiössä tarvittavia taitoja. Jess kun viettäisi kaiken vapaaaikansa mieluiten puistossa tinkimätöntä tekniikkaa ja huimapäisiä harhautuksia hiomassa.

Sitten Jess tapaa Julesin, pippurisen tyttöpelaajan, joka kuuluu paikalliseen naisjoukkueeseen. Jess ja Jules ystävystyvät ja tyttöjen yhteispeli kentällä on todella ilmiömäistä. Jess liittyy joukkueeseen mutta ei kerro vanhemmilleen mitään.

Jalkapalloseikkailu uhkaa kuitenkin loppua lyhyeen. Jessin sisko on nimittäin menossa naimisiin ja samana päivänä pelataan huipputärkeän jalkapalloturnauksen loppuottelu. Finaali ratkaisee, pääsevätkö Jules ja Jess kenties näyttämään kyntensä Yhdysvalloissa: lahjakkaiden tyttöjen tähtäimessä on ura ammattilaisena.

Hääpäivä koittaa ja joukkueet astelevat viheriölle. Jessiä vaan ei näy mailla eikä halmeilla. Ensimmäinen puoliaika lähestyy jo loppuaan. Mutta sitten Jess saa apua odottamattomalta taholta...

Director: Gurinder Chadha

Actors: Jonathan Rhys Meyers,Archie Panjabi,Parminder Nagra,Keira Knightley,Juliet Stevenson,Frank Harper,Anupam Kher,Jonathan Rhys-Meyers,Shaznay Lewis,Shaheen Khan,Ameet Chana,Pooja Shah,Paven Virk,Preeya Kalidas,Trey Farley,Saraj Chaudhry

P1224K
Used