Pingviinien maailma (Emperors of Antarctica (1993)) (DVD) Maximize

Pingviinien maailma (Emperors of Antarctica (1993)) (DVD)

New DVD.

Poikasten kuoriuduttua, pingviinikoiraat lopettavat päättäväisen taistelunsa perheen elintilasta. He yhdistävät voimansa, muodostaakseen yhteisen rintaman armotonta luontoa vastaan, turvatakseen pienokaistensa selviämisen. Kova pakkanen...

More details

P901U

Availability: On stock

11,90 €

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,40 €.


New DVD. Running time: 1 h 49 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Poikasten kuoriuduttua, pingviinikoiraat lopettavat päättäväisen taistelunsa perheen elintilasta. He yhdistävät voimansa, muodostaakseen yhteisen rintaman armotonta luontoa vastaan, turvatakseen pienokaistensa selviämisen. Kova pakkanen, nälkä ja myrskyt ovat jatkuva uhka suvun jatkumiselle, koko lajin selviämiselle. Mutta kevät tuo tullessaan lauhan ilman ja sulaneemmat vedet, joissa Antarktiksen keisarit voivat taas hallita ja marssia kohti tulevaisuutta.

Jääkylmällä ammattitaidolla ja tarkkuudella tutkimusretkeilijät ja luonnontutkijat ovat onnistuneet tallentamaan hämmästyttävän kauniita ja paljon kertovia otoksia napapiirin suurimpien lintujen elämästä, luonteesta ja käyttäytymisestä. Pingviinien maailma on raikas ja valottava elokuva pingviinien salaperäisestä elämästä, niiden erikoisista parittelurituaaleista ja hyvin inhimillisistä piirteistä, maailman epäinhimillisemmissä olosuhteissa.

Director: Max Quinn