Kovasikajuttu (The Punk Syndrome (2012)) (DVD)
search
  • Kovasikajuttu (The Punk Syndrome (2012)) (DVD)

Kovasikajuttu (The Punk Syndrome (2012)) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: englanti,ruotsi


Kovasikajuttu on elokuva Suomen kovimmasta punk-yhtyeestä, Pertti Kurikan Nimipäivistä. Bändin kehitysvammaiset jäsenet Pertti, Kari, Toni ja Sami esiintyvät isolla asenteella ja ylpeydellä.

Elokuvassa seurataan näiden ammattimuusikoiden tietä tuntemattomuudesta suuren yleisön suosioon. Matkalle mahtuu riitoja, rakastumisia ja suuria tunteita, sekä pitkiä päiviä äänitysstudiossa ja kiertueilla. Keikkamatkoilla itketään, nauretaan, juodaan ja tapellaan siitä kuka saa istua edessä. Seuraavaksi sovitaan ja käydään varmuuden vuoksi vielä kehumassa bändiä yleisön joukossa.

Biiseissä lauletaan yhteiskunnan epäkohdista, mutta myös arkisemmista asioista, kuten aina yhtä ikävistä jalkahoidoista tai asuntola-asumisen kurjuudesta. Sanoituksissa kunniansa saavat myös päättäjät sekä ihmiset, joilla on vielä parannettavaa asenteissaan kehitysvammaisia kohtaan.

Kovasikajuttu on elokuva punk-idean syvimmästä olemuksesta. Se on tarina vammaisten kapinasta valtavirtaa vastaan. Tällä kertaa on lupa tuijottaa, ihmetellä ja ihastua, sekä kokea kuinka Suomen kovin punk-bändi valloittaa maailman.

Ohjaajat: Jukka Kärkkäinen,Jani-Petteri Passi


P41666K

Specific References

ean13
8717418365363
Used