Soul Kitchen (Blu-ray)
search
  • Soul Kitchen (Blu-ray)

Soul Kitchen (Blu-ray)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 22 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish


Hyväntuulinen romanttinen komedia Soul Kitchen kertoo Zinosista, nuoresta ravintolanpitäjästä, jonka rakkauselämä ja työpaikka ovat yhtä lailla rempallaan. Ihana tyttöystävä Nadine muuttaa työn perässä Shanghaihin ja Zinos joutuu kärvistelemään kaukosuhteessa pelkkien Skype-puheluiden varassa. Zinosin omistama kuppila Soul Kitchen on jo parhaat päivänsä nähnyt. Nuhruinen paikka kaipaa täysremonttia, ja Zinos on valmis myymään koko roskan ja häipymään Kauko-Itään Nadinensa perässä.

Elämä on kuitenkin täynnä yllätyksiä, ja pian Soul Kitchenin rähjäisten seinien sisällä alkaa tapahtua. Zinos löytää ravintolaan uudeksi kokiksi tulisieluisen Shaynin, joka harrastaa veitsenheittoa ja vaihtaa ruokalistan makkarapannut parempiin pöperöihin. Tihutöihin taipuvainen velipoika Illias pääsee vankilasta ja ilmestyy ravintolaan vaatimaan Zinosilta työpaikkaa. Uusi ura urkeneekin Soul Kitchenin in-house-DJ:nä, joka täyttää tanssilattian asiaankuuluvilla funk-soundeilla. Ja viimeistään kun sana Shaynin jälkiruuissaan käyttämistä salaisista ”mausteista” kiirii, Soul Kitchen on kirjaimellisesti kaupungin kuumin menomesta.

Kun ravintola lähtee uuteen nousuun, Zinosilla on uusia ongelmia: mitä tehdä Shanghaissa majailevan tyttöystävän suhteen, ja miten vastata lipevän liikemiehen Thomas Neumannin esittämiin varsin avokätisiin ostotarjouksiin.

Director: Fatih Akin

Actors: Birol Ünel,Demir Gökgöl,Lukas Gregorowicz,Moritz Bleibtreu,Wotan Wilke Möhring,Monica Bleibtreu,Dorka Gryllus,Adam Bousdoukos,Anna Bederke,Pheline Roggan

P76504K
Used