Boltsit pelissä/ Stuck on You (Dodgeball: A True Underdog Story/ Stuck on You) (2 DVD)
search
  • Boltsit pelissä/ Stuck on You (Dodgeball: A True Underdog Story/ Stuck on You) (2 DVD)

Boltsit pelissä/ Stuck on You (Dodgeball: A True Underdog Story/ Stuck on You) (2 DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 3 h 22 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Boltsit pelissä
Väistät, kumarrut, syöksyt, sukellat... ja kiljut riemusta kun VINCE VAUGHN ja BEN STILLER ratkovat paremmuuttaan ’kaikki-tai-ei-mitään’ polttopalloturnauksessa. Legendaarisen polttopallomestari Patches O’Houlihanin (Rip Torn) kivuliaan valmennuksen alainen Peter LaFleur (Vaughn) ja hänen Tavis-joukkueensa ottavat mittaa egomaanisen fitnessguru White Goodmanin (Stiller) Purppurakobrista. Tiedossa on hulvaton taisto täynnä hillittömiä temppuja ja KOURAISEVAA VIIHDETTÄ!

Stuck on You
”Matt Damon ja Greg Kinnear ovat loistava tiimi” (Newsweek) ihastuttavan hullussa komediassa veljeksistä, jotka jakavat elämän ilot – ja maksan. Toimivan yhteistyön ansiosta kaksosten fyysinen tila ei ole rajoite. Nyt kuitenkin Waltin suuret unelmat tähteydestä ovat pahassa ristiriidassa Bobin äärimmäisen ujouden kanssa, ja pysyvästi kiikissä olevat kaksoset ovat törmäyskurssilla. Niin roolimetsästys kuin treffitkin kärsivät tuplaedustuksesta. Erottamaton duo kohtaa Hollywoodissa hilpeitä haasteita ja uskomattoman tähtikaartin (mm. Eva Mendes ja Cher), ja seuraukset ovat hulvattomat! Kiinnity siis Farrellyn veljesten (Sekaisin Marista, Hal ja ISO rakkaus) komedian kyytiin, tiedossa on kaksinkertaiset naurut!

Directors: Bobby Farrelly,Peter Farrelly,Rawson Marshall Thurber

Actors: Rip Torn,Griffin Dunne,Vince Vaughn,Ben Stiller,Justin Long,Greg Kinnear,Matt Damon,Hank Azaria,Gary Cole,Stephen Root,Eva Mendes,Cher,Alan Tudyk,Jason Bateman,Christine Taylor,Seymour Cassel,Joel Moore,Chris Williams,Missi Pyle,Jamal Duff,Al Kaplon,Danny Murphy,Wen Yann Shih,Pat Crawford Brown,Ray ´Rocket´ Valliere,Tommy Songin,Terence Bernie Hines,Jackie Flynn,Bridget Tobin,Malcolm G. Chace Jr.

P76133U

Specific References

ean13
6438044066050
New