Taxi 2 (DVD)
search
  • Taxi 2 (DVD)

Taxi 2 (DVD)

€14.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 25 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Parin vuoden takainen Taxi elokuva on saanut jatko-osan ja se tietää sitä, että nyt mennään ja lujaa…! Ranskassa Taxi 2 kaasutteli jopa Titanicin katsojaennätyksien ohi!!! Japanin puolustusministeri on vierailulla Ranskassa tarkoituksenaan allekirjoittaa visiitin päätteeksi kauppasopimus Ranskan hallituksen kanssa, mutta kesken kaiken Japanin mafian, Yakuzan joukot kidnappaavat ministerin !!!
Marseillesin poliisit ovat taas tapansa mukaan täydellisen avuttomuuden vallassa, he tarvitsevat nopeaa apua, jonkun joka voi pelastaa heidät ja koko Ranskan diplomaattisesta kriisistä.

Taksikuski Daniel ( Samy Nacéri ) ja poliisi ystävä Emilien ( Frédéric Diefenthal ) starttaavat täysillä siepatun valtiovieraan jäljittämisen. Jarruttelu ei auta, sillä ministeri on pakko löytää ja viedä Ranskan presidentin kanssa järjestettyyn kokoukseen, lisäksi sieppaus on salattava julkisuudelta. Tiedossa on siis hillitön ajojahti Marseillesta Pariisiin…!

Director: Gérard Krawczyk

Actors: Samy Naceri,Emma Sjöberg,Marion Cotillard,Bernard Farcy,Yoshi Oida,Frédéric Diefenthal,Jean-Christophe Bouvet,Tsuyu Shimizu,Frédérique Tirmont,Marc Faure,Hirata Haruhiko,Ko Suzuki,Kentaro Yuji Yamashita,Hiro Uchiyama,Onochi Seietsu

P75985U
New