Mitä nainen haluaa (What Women Want) (DVD)
search
  • Mitä nainen haluaa (What Women Want) (DVD)

Mitä nainen haluaa (What Women Want) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 5 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish

Nick Marshall on suuren mainostoimiston ideanikkari, joka luulee olevansa Jumalan lahja naisille. Nickin elämä kuitenkin muuttuu dramaattisesti kun hän salaperäisen onnettomuuden seuraksena saa kyvyn lukea naisten ajatuksia! Ensin mies säikähtää kuoliaaksi, ja haluaa vieraat äänet pois pääkopastaan. Käytyään psykiatrin vastaanotolla Nick ymmärtä, että hänelle on itse asiassa suotu suuri lahja... Kun firmaan tulee uusia ideoita pursuava Darcy McGuire, Nick onkii ”sisäpiiritietoa” suoraan tämän aivoista. Mutta lukiessaan Darcya kuin avointa kirjaa, Nick lopulta ymmärtää jotain – ja rakkaus luikertelee salakavalalla tavalla työkavereiden elämään.

Supertähti ja Oscar-voittaja Mel Gibson on Nick Marshall, charmikas, mutta sovinistinen mainosmies, jolla on edessään vakavan kasvun paikka. Oscar-voittaja Helen Hunt (”Elämä on ihanaa”) on Darcy McGuire, joka nappaa ylennuksen Nickin nokan edestä. Älykäs, kutkuttava komedia, joka viimein vastaa kysymykseen, jonka filosofit, tiedemiehet ja runoilijat ovat yrittäneet ratkaista jo vuosisatojen ajan: mitä naiset oikein haluavat?!

Director: Nancy Meyers

Actors: Helen Hunt,Mel Gibson,Valerie Perrine,Marisa Tomei,Alan Alda,Lauren Holly,Ana Gasteyer,Mark Feuerstein,Ashley Johnson,Judy Greer,Loretta Devine,Delta Burke,Sarah Paulson,Lisa Edelstein,Diana-Maria Riva

P4363K

Specific References

ean13
5708758656603
Used