Comedy Collection 1 (2008-2009) (3 Blu-ray)
search
  • Comedy Collection 1 (2008-2009) (3 Blu-ray)

Comedy Collection 1 (2008-2009) (3 Blu-ray)

€8.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 4 h 50 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Tule omakseni
Eräänä päivänä Ann Devereaux päättää jättää saamattoman miehensä ja lähteä New Yorkista taivaansinisellä Cadillacillaan katsomatta taakseen. Ann ja lapset lähtevät tapahtumarikkaalle matkalle 50-luvun Amerikkaan etsien täydellistä aviomiestä ja isää. Tämä osoittautuu kuitenkin olevan helpommin sanottu kuin tehty.

Kreikkalainen lomamatka
Georgia saa potkut opettajan työstään ja päätyy bussioppaaksi keskelle Kreikan Raunioita, vaativia jenkkituristeja miellyttämään. Georgian elämä tuntuu tyhjältä ilman rakkautta ja toivo tuntuu jo menetetyltä, kun kohtalo tarttuu ohjaksiin ja vastaan tulee mies, joka tuntuu olevan kaikkea sitä, mitä Georgia on ikinä toivonut.

American Virgin
Priscilla on luultavasti kaunein hikipinko koko USA:ssa mutta hän juhlallisesti vannonut säilyttävänsä neitsyytensä hääyöhön asti. Kostean yön jälkeen Priscilla herää vuosituhannen darraan, muistaen hämärästi kuinka hän on stripannut koko koululle ja että kaikki otettiin videolle! Nyt hänen on saatava video takaisin hinnalla millä hyvänsä. Priscilla oli tyttö jolla oli mielestään kaikki, nyt hän on tyttö jolla ei ole mitään menetettävää, paitsi tietysti se yksi asia?




P4164K

Specific References

ean13
6438194030734
Used