Alan Partridge: Kukkona Tunkiolla (Alan Partridge: Alpha Papa (2013) (Blu-ray + DVD)) (Blu-ray)
search
  • Alan Partridge: Kukkona Tunkiolla (Alan Partridge: Alpha Papa (2013) (Blu-ray + DVD)) (Blu-ray)
  • Alan Partridge: Kukkona Tunkiolla (Alan Partridge: Alpha Papa (2013) (Blu-ray + DVD)) (Blu-ray)

Alan Partridge: Kukkona Tunkiolla (Alan Partridge: Alpha Papa (2013) (Blu-ray + DVD)) (Blu-ray)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Alan Partridge on Steve Cooganin esittämä, kuvitteellinen televisio- ja radiojuontaja. Partridge on raivostuttava tyyppi: itsekeskeinen, röyhkeä ja hyvin huomionkipeä. Omasta mielestään hän on nerokas juontajalegenda. Nyt Partridgen suurta egoa paisuttaa entisestään hänestä tehty pitkä elokuva.

Elokuvan alussa tapaamme katkeroituneen Alan Partridgen. Aiemmin suuresta suosiosta nauttineen miehen ura on väsähtänyt ja Alan on jämähtänyt pienen radioaseman aamupäiväohjelman juontajaksi. Tilanne muuttuu, kun suuri mediakonserni ostaa aseman. Äkkiä Alaninkin työpaikka on vaakalaudalla. Tieto tulevista irtisanomisista ajaa Alanin epätoivoon. Hän päätyy vakuuttamaan nerokkuuttaan
uudelle johdolle. Lopulta hän anelee näitä pitämään hänet ja antamaan potkut kollegalleen, Pat Farrellille (Colm Meaney).
Farrell saa kenkää ja joutuu lähtemään saman tien. Pettynyt mies palaa myöhemmin asemalle ja ottaa entiset työtoverinsa panttivangeiksi. Ainoa henkilö, johon Pat luottaa ja jolle hän suostuu puhumaan, on Alan. Yhdessä miehet aloittavat hyvin eriskummallisen, suoran radiolähetyksen. Kun tilanne kärjistyy piiritystilanteeksi, huomaa Alan olevansa median huomion keskipisteessä - pitkästä aikaa - ja nauttivansa joka hetkestä!

Director: Declan Lowney

Actors: Steve Coogan,Sean Pertwee,Colm Meaney,Felicity Montagu,Anna Maxwell Martin,Simon Greenall,Paul Blackwell,Simon Delaney,Nigel Lindsay,Robert Whitelock,Monica Dolan,Stuart Matthews,Vic Waghorn,Gino Picciano,Richard Herdman

P39736K

Specific References

ean13
6416548582337
Used